Добавете своята рецепта тук и я споделете с всички кулинари. Вижте рецептите на другите потребители и... пригответе нещо различно.
Търсене на рецепта
Начало Добавяне на рецепти

Добавяне на рецепти

 Добавянето на  рецепти е безплатно, но с оглед на възможността след това да можете да ги редактирате, да добавяте коментари и да оценявате публикуваните рецепти, е необходима регистрация, която ще Ви отнеме 10-15 секунди. След като се регистрирате, ще можете неограничено да добавяте Ваши рецепти. За да се регистрирате, трябва да щракнете с мишката върху надписа "Регистрирайте се", който се намира горе вдясно, под менюто за вход в сайта. Попълнете Вашето име, e-mail (e-mail-a трябва да е реален, защото на него ще получите информация за активиране на Вашия профил), попълвате потребителско име и записвате парола с не по-малко от 7 символа. Последно натиснете бутона „Регистрирайте се”. След това проверете e-mail-a, който сте попълнили при регистрацията. Ще видите съобщение, което е изпратено от нашия сайт. Трябва да кликнете върху връзката за активация. Ще бъдете прехвърлени към сайта и ще получите съобщение за успешна регистрация. След това можете да влезете във Вашия профил с името и паролата, които сте попълнили при регистрацията.

Пример за добавяне на рецепта:
Искате да добавите рецепта за крем.
1. Отваряте главната директория "Десерти".
2. След това отваряте подкатегорията която е най-подходяща за Вашата рецепта - в случая - "Рецепти за кремове". Вдясно ще видите надпис [ + Добавете вашата рецепта в тази категория от тук ].
3. Кликнете на надписа и ще Ви се отвори страница в която ще можете да добавите текста на Вашата рецепта, както и снимка, ако разполагате с такава.

Моля Ви, съобразявайте се със следните правила:

Пишете на кирилица.

Не публикувайте рецепти, които не са изпробвани.

Можете да добавите Вашата рецепта в повече от една подкатегория (до 3), ако отговаря на това.

Публикувайте рецептите в най-подходящите подкатегории на сайта.

Моля не публикувайте рецептите в главните категории на сайта.

Не публикувайте повторно вече добавени от Вас рецепти.

Рецепти, които са публикуване в нарушение на правилата, ще бъдат коригирани или изтривани.

За помощ или въпроси използвайте формата за контакти за да се свържете с нас.

Благодарим Ви предварително за съдействието.


Карта на сайта